PingCMS

Om u de beste online services te bieden, hebben we ons eigen Content Management Systeem ontwikkeld: PingCMS. Omdat de standaard systemen gewoon niet genoeg functies hebben! Het PingCMS blinkt dan ook uit in flexibiliteit, veiligheid en gebruiksgemak, waardoor het de robuuste basis vormt voor websites, webshops, intranet, blogs, product management en meer.

Uitgebreide mogelijkheden

Omdat wij houden van veelzijdigheid en creativiteit, hebben we het PingCMS zo gebouwd dat we het kunnen aanpassen aan al uw wensen. Daarbij kunnen we het zo complex maken als nodig is, met diverse custom modules, uitgebreide databasekoppelingen en grafische snufjes. Heeft u liever een standaardoplossing, dan is het CMS hier ook mee compatible. Wij gaan graag de uitdaging aan, dus daag ons vooral uit met uw ideeën. Wij brengen ze in de praktijk!

Gebruiksgemak

De basis van PingCMS is krachtig, maar ook gemakkelijk in het gebruik. Daarom kunt u hier ook zelf goed mee uit de voeten. Zelf content toevoegen, pagina’s maken en uw producten managen behoort allemaal tot de mogelijkheden. Met PingCMS hoeft u dus niet voor ieder wissewasje contact met ons op te nemen. U heeft zelf de controle over uw website en wij assisteren als dat nodig is.

Statistieken

PingCMS is zo gebouwd dat het allerlei nuttige statistieken bijhoudt over het gebruik van uw website. Zo kunt u zien hoe lang bezoekers op uw pagina blijven, waar bezoekers vandaan komen en hoeveel bezoekers tot actie worden aangezet. Dit betekent dat we niet alleen een mooie website voor u neerzetten, maar u ook kunnen adviseren over het gebruik ervan. Zo zorgen we ervoor dat uw website een drijvende kracht achter uw onderneming kan worden, met een bijbehorend hoge conversie.

Service

PingCMS is ontwikkeld door PingOnline zelf, waardoor we het systeem van binnen en buiten kennen. Doen zich onverhoopt technische problemen voor, dan is één telefoontje genoeg om onze technici aan het werk te zetten. En komt u er even niet uit? Dan staan we u ook graag te woord. Goede service staat bij PingOnline hoog in het vaandel. Daarom kunt u altijd rekenen op een persoonlijke en snelle aanpak. Wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

U bent van harte welkom voor een meeting, we nemen dan alle wensen door, u krijgt gratis tips en u krijgt een vrijblijvende offerte van ons!