brink-digitale-cv-bon-ipad

Brink CV techniek – DeDigitaleWerkbon

Brink CV-techniek had al enige tijd de behoefte aan extra tijd. (Don’t we all?)

Hij was zoals veel monteurs, technici en elektriciens veel tijd kwijt aan het werken op papier. Denk aan werkbonnen, contracten bijhouden, afspraken plannen, etc. Toch is dat nu eenmaal hoe het vaak gaat en had hij er niet veel problemen mee. Tot er vanuit de opdrachtgevers steeds vaker gevraagd werd om digitale overzichten te ontvangen van geleverd werk. Dit werkte als een katalysator om aan de bel te trekken. Verder wilde hij beter inzicht krijgen in afspraken, onderhoudscontract en planningen.

Richard klopte aan de deur met de vraag of wij dit proces voor hem konden automatiseren. Dat kunnen we! Samen hebben we de hele situatie bekeken, de problemen en bottlenecks inzichtelijk gekregen en een plan gemaakt om processen te automatiseren. Alles gericht op gebruiksvriendelijkheid voor Richard en het ontzien van extra werk. Want, hij wil doen waar hij goed in is, en dat is cv-onderhoud.

Op dit moment maakt Richard tevreden gebruik van zijn eigen portal. Zijn klanten staan erin, ook zijn afspraken en onderhoudscontracten. Het meest tijdrovende klusje, de werkbonnen, zijn nu allemaal online te vinden én te ondertekenen. Richard vult de werkbon direct in op zijn Ipad tijdens het onderhoud bij de klant. Zijn klant kan met een pennetje een akkoord geven. Hiermee bespaart hij een hoop tijd, papierwerk en heen- en weer mailen.

En het overgaan van het vertrouwde systeem naar een nieuw digitaal systeem viel hem 100% mee!

Herken je jezelf in dit verhaal en heb je interesse in een gesprek over de mogelijkheden voor jouw eigen portal? Neem vandaag nog contact met ons op en wij plannen binnen 1 werkdag een vrijblijvend adviesgesprek met je in!

Bekijk online

Nog meer