DanaAlbers – Snowboardster

Dana Albers is een professioneel snowboardster en haar ultieme doel was om kwalificeren voor de Olympische spelen van 2020 in China. Dana is een echte pro die veel wint en de wereld over reist om te trainen. Daarbij heeft ze een eigen merk genaamd ‘Purpose’ dat staat voor lef en doorzettingsvermogen. PingOnline heeft voor haar een website gemaakt.

De homepage van Danaalbers.nl begint al indrukwekkend met een grote video van Dana op haar snowboard. Wanneer je door haar site scrolt vind je informatie over Dana, haar sportcarrière en haar eigen merk Purpose. Het grote doel van de website was in de eerste instantie om sponsorgeld op te halen om naar de Olympische Winterspelen te kunnen. Daarbij zou haar website functioneren als platform waar ze verschillende activiteiten kon aanbieden, zoals bootcamp wanneer ze in Nederland zou zijn. Helaas werd haar wens om naar de winterspelen te gaan omvergelopen doordat Corona om de hoek kwam kijken. De spelen werden voorlopig afgelast. Dit vereiste wat flexibiliteit en transformatie van het doel van de website.

De website is nu meer toegespitst op haar merk en haar bootcamp- en sportactiviteiten. Je kunt online kleding van haar merk Purpose en haar programma’s kopen. Je kunt ook personal training en coaching van haar krijgen en boeken op de website. Natuurlijk houdt haar droom niet op te bestaan en gaan we haar in de toekomst weer verder helpen aan sponsoren door middel van haar website!

PingOnline heeft ervaring met websites toegespitst op topsporters en sponsoring. Wij maakte ook de website van Judoka Jesper Smink. Geïnteresseerd in een vrijblijvende ontmoeting? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk online

Nog meer