dyslexiefontdyslexiefont mediadyslexiefont sales

Dyslexiefont

Grafisch ontwerper Christian Boer heeft dyslexie. Daarom ontwierp hij een lettertype dat hem moest helpen bij het lezen en schrijven. Het lettertype noemde hij Dyslexie Font. Hoewel Christian een Nederlander is, klinkt het vervolg van het levensverhaal van Christian als de American Dream. Want inmiddels zijn wereldwijd 100 duizenden mensen geholpen dankzij dit lettertype, maken de grootste bedrijven van de wereld gebruik van Dyslexie Font en is Christian over de hele wereld een veel gevraagd spreker. Het lettertype is gratis voor thuisgebruik en helpt mensen met dyslexie om beter te kunnen lezen en schrijven, doordat elk karakter uniek is.

Christian Boer werkt al jaren samen met PingOnline om zijn online succes in goede banen te leiden. De huidige website is de derde website die wij voor zijn bedrijf hebben gemaakt. De site is geheel door PingOnline gebouwd en geoptimaliseerd op conversie. In 2017 hebben we een grote update gedaan waar door alle partijen samen gezocht hebben naar het beste resultaat, voor de beste conversie en voor minder support vragen.

Het systeem werkt volledig op zichzelf, betaling via Adyen, connectie met Exact Online voor de administratie en automatische uitlevering van gebruikersaccount voor de Mijn Omgeving.

Bekijk online

Nog meer