gofunsailing-homepage-booking-toolgofun-interactive-map

GoFunSailing

GoFunSailing is een eigenlijk een romantisch liefdesverhaal. Ton en Maartje ontmoeten elkaar op het water en maken van een droom hun werkelijkheid. Ze gaan naar de zeevaartschool, reizen de wijde wereld over en beginnen een eigen onderneming. Anno 2020 verhuren ze zeiljachten in alle windstreken. Zeilvakanties zijn mogelijk met of zonder schipper, meezeilen, flottieltje zeilen en zelfs gulet cruises. De missie van GoFunSailing is een onvergetelijke droomvakantie bieden. De kwaliteit, service en kennis van zaken staan hoog in het vaandel. Deze boodschap hebben we meegenomen bij het ontwerpen van de website.

PingOnline werkt al jaren samen met Gofunsailing. Samen hebben we door de jaren heen de website onderhouden, ge├╝pdate en nagedacht over het online goed in beeld komen. Voor de huidige site was het belangrijkst dat het boeken van de zeiljachten makkelijker en overzichtelijker werd. Hiervoor hebben we de site zo vernieuwd dat hij oogt als een normale boekingssite. Op de homepage staat een eenvoudige tool waar mensen direct hun boeking kunnen regelen vanuit een dynamische bookingtool. Het land van vertrek, haven, reisdata en aantal hutten kunnen geselecteerd worden. Het volgende scherm toont de gekozen opties en een keuzemenu voor het type boot. De aanvragen worden doorgestuurd en ingeboekt. Dit zorgt zowel voor een doelgerichte en converterende website, als een praktische workflow.

Het design en de prachtige afbeeldingen van zeilboten in blauwe havens maakt dat we zin krijgen in een spontane zeilvakantie in Santorini, en dat is natuurlijk ook precies de bedoeling van de website.

Herken je jezelf in dit verhaal en heb je interesse in een gesprek over de mogelijkheden voor jouw eigen portal? Neem vandaag nog contact met ons op en wij plannen binnen 1 werkdag een vrijblijvend adviesgesprek met u in!

Bekijk online

Nog meer