JesperSmink

Via topsportster Dana Albers kwamen we in contact met topsporter Jesper Smink. Jesper komt uit een sportieve familie in Amerfoort, de stad van PingOnline. Hij wordt op zijn 13e Nederlands kampioen en groeit door naar o.a. de European Cup en het WK. (Ondertussen haalt hij ook nog even zijn VWO diploma.) Het ultieme doel: De Olympische spelen!

Om Jesper te sponsoren hebben we samen met PingMedia zijn website gemaakt. Helaas gingen de spelen in 2020 niet door en is hij zich momenteel op andere doelen aan het focussen. De WordPress site beheert hij zelf. Hij heeft de mogelijkheid om foto’s nieuws, blogs en video’s te plaatsen. Onder het kopje ‘Fanclub’ kunnen fans en sponsoren door middel van een bandensysteem (gele band, zwarte band) kiezen hoe ze hem willen helpen of sponsoren. Voor de bedrijven bestaat er een aparte pagina. Je kunt dan voor brons, zilver en goud kiezen. Deze pakketten houden verschillende sponsorpakketten in, van logo op de website naar een clinic, een persoonlijk bezoek en sociale mediacampagnes.

Zijn site kan hij op allerlei manieren zélf inzetten om sponsoren te verzamelen om zijn droom waar te maken!

PingOnline heeft ervaring met websites toegespitst op topsporters voor hun binnenhalen van sponsorships. Wij maakte ook de website voor snowboardster Dana Albers. Geïnteresseerd in een vrijblijvende ontmoeting? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk online

Nog meer