Effectief Communiceren

Het is onze meest geavanceerde web-applicatie, dagelijks gebruikt door letterlijk miljoenen gebruikers: het Ping Video Platform. Grote kans dat u zelf al eens een video bekeek uitgespeeld via ons platform. PingVP is ontwikkeld in samenwerking met onze collega’s van Ping Media, producent van online video.

Het resultaat is een vooruitstrevend videoplatform dat interactieve en gepersonaliseerde video mogelijk maakt. Inmiddels wordt PingVP gebruikt door een aantal van de grootste bedrijven van Nederland zoals KPN, Nationale Nederlanden en ThiemeMeulenhoff.

Wilt u meer weten over het gebruik maken van het platform? Kijk dan op PingVP.com

Meer interesse in hoe wij deze applicatie hebben gebouwd? Lees dan snel verder!

neem contact op

of bel ons 033 - 46 21 860
videoplatform

Connectie

Het video platform is te gebruiken op diverse manieren. Een belangrijk onderdeel hiervan is de persoonlijke video. Om de data in een persoonlijke video te tonen zetten wij voor de klant een connectie met het eigen systeem op. Wij zoeken uit hoe deze gemaakt kan worden, maken hiervoor een functioneel en technisch plan en bouwen vervolgens de koppeling. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een koppeling met een mailserver die automatisch de e-mails verstuurd naar bijvoorbeeld nieuwe klanten. Wij hebben al meerdere plugins gebouwd voor grote zakelijke mailservers waardoor de automatische versturing gewoon zoals gewend door kan gaan en doormiddel van een API koppeling met onze plugin die een gepersonaliseerde code voor de klant maakt. Ook hebben wij koppelingen gemaakt die direct met een webshop van een klant werkt en wanneer iemand succesvol een bestelling heeft gedaan, automatisch op de laatste pagina een video te zien krijgt als bedankje. Hier wordt op de pagina meestal met PHP live direct een video-code voor de klant gemaakt die helemaal beveiligd is volgens hoge standaarden.

Video Platform

Het video platform draait dankzij een combinatie van meerdere servers en programmeertalen, die allemaal samengekoppeld zijn. Door onze ruime ervaring met web applicaties en servers hebben wij het gehele platform kunnen opzetten. Zo maken wij gebruik van meerdere streaming platformen voor video bestanden, en sluiten zo aan op de wensen van elke klant. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde dekking wereldwijd, een hoog aantal views op een gelijk moment binnen Nederland of een extra beveiligde omgeving. Ons platform kan met elk streaming platform communiceren, de wens van de klant is voor ons geen probleem. Verder draait onze software op een eigen server waar wij meerdere programmeertalen combineren voor het tonen van video’s, een video player serveren, grafisch mooie statistieken tonen met Javascript, exports maken naar Excel en een overzicht van alle producties die live staan. Ook hebben we een eigen in huis gemaakte convert server waardoor klanten video’s kunnen uploaden en die daarna in de nodige web formaten worden omgezet.Statistieken

Naast een connectie van een systeem van de klant naar ons platform met persoonlijke data, bouwen wij ook graag een connectie van ons platform naar de klant toe. Een video op internet zetten is de eerste stap, maar de resultaten daarna zijn de indicator van het succes. Ons eigen platform houdt alles netjes bij, hoeveel mensen er gekeken hebben, hoeveel mensen er geklikt hebben en tot hoever ze komen in een interactieve video. Een klant kan zelf gemakkelijk in ons dashboard kijken om te zien hoe een productie scoort en een export maken naar bijvoorbeeld Excel. Wanneer de klant erom vraagt kunnen wij ook onze software uitbreiden met nieuwe functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling naar Abobe Analytics (Omniture). Wanneer er speciale wensen zijn wat betreft tagging kunnen wij dit in een specifieke release van de video player opnemen zodat de klant alles centraal kan bijhouden met Analytics.