Webapplicaties

PingOnline heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van geavanceerde webapplicaties. Zoals geheel naar uw wensen aangepaste webshops, koppelingen naar databases of een uitgebreid beheersysteem voor accounts. Wij kennen de mogelijkheden die webapplicaties bieden en adviseren u daar graag over in een geheel vrijblijvend gesprek.

Ons eigen PingCMS is de drijvende kracht achter al onze webapplicaties. Dankzij de veelzijdigheid van dit Content Management Systeem, kunnen complexe webapplicaties moeiteloos worden geïntegreerd in uw website. Door gebruik te maken van PHP en MySQL, kunnen we maatwerk leveren. Zo bouwen we stabiele, veilige en effectieve applicaties die toegankelijk zijn en gemakkelijk in het gebruik. Voor de beheerder van de applicatie én de gebruikers die van de webapplicatie gebruik maken.

Onze ervaring stelt ons in staat de mogelijkheden van webapplicaties optimaal te benutten. Zo helpen wij uw wensen te realiseren, Van eerste opzet tot eindproduct. En natuurlijk staan wij ook ná oplevering van de applicatie klaar met onze alom geprezen klantenservice. Neem dus gerust contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

neem contact op

of bel ons 033 - 46 21 860
webapplicaties
ping cms

PingCMS

Een sterke basis

Een webapplicatie anno 2016 is niet samen te vatten in een paar regels. Onafhankelijk of u interesse heeft in het ontwikkelen van een intern systeem toegankelijk voor uw medewerkers of een geavanceerd lead generatie platform, met het door PingOnline ontwikkelde PingCMS is vrijwel alles mogelijk. Een krachtige en veilige basis voor elke klus.

Als ontwikkelaar kunnen wij u ook nog eens uitstekende service bieden. Zo bent u snel geholpen als u ergens tegen aan loopt en kunt u schakelen met een partij die uw systeem van binnen en buiten kent.

Omdat een webapplicatie een zeer breed begrip is, delen wij graag een aantal concrete voorbeelden van applicaties die wij hebben ontwikkeld.

CRM Systemen

Uitgebreide account beheer- en booking systemen

Een systeem hoort volledig aan te sluiten op uw bedrijfsvoering. Bij PingOnline gaan we daarom altijd met u in gesprek om er achter te komen wat u zoekt in een applicatie, zodat wij u een systeem leveren wat precies aan uw behoeftes voldoet.

Voor Pro Conference, een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van conference calls, hebben wij een uitgebreid accountbeheersysteem ontwikkeld. Klanten van Pro Conference hebben de mogelijkheid om zich zelf voor deze dienst te registreren, en kunnen vervolgens zelf de door hen aangemelde medewerkers beheren. Het systeem biedt uitgebreide mogelijkheden voor de beheerders, zoals het automatisch versturen van bevestigingsmails, een overzicht van gemaakte conference calls en uitgebreide accountbeheer mogelijkheden. Tegelijkertijd zorgt een overzichtelijke interface en logische structuur voor gemak in het gebruik. Omdat Pro Conference gebruik maakt van het PingCMS, is veiligheid gegarandeerd en staan wij altijd klaar voor technische ondersteuning.

crm systemen
bedrijfsportalen

Slimme bedrijfsportalen

Efficiënt delen van media met uitgebreide trackingmogelijkheden en statistieken.

KPN stelt regelmatig advertentiemateriaal beschikbaar aan lokale en regionale omroepen. Via de door PingOnline ontwikkelde portal applicatie, wordt dit materiaal op een efficiënte en gemakkelijke manier beschikbaar gesteld. De portal app biedt ondersteuning voor televisie, radio en tekst-TV en houdt gedetailleerde statistieken bij over het gebruik. Zo is te zien hoe vaak materiaal is bekeken, door welke omroep het is gedownload en hoe lang het gebruikt kan worden. Wanneer nieuw materiaal niet wordt gedownload, krijgt KPN automatisch een melding, waardoor zij direct actie kunnen ondernemen. Zo biedt de portal app KPN de zekerheid dat hun advertentiemateriaal goed terechtkomt. Voor de omroep biedt het een gemakkelijke manier om het advertentiemateriaal te verkrijgen.

Geavanceerde intranet oplossingen

Intranetoplossingen, dat is maatwerk bij uitstek. Wij bouwen wat u wenst, zo bouwden wij recentelijk een uitgebreide modulaire intranetomgeving met koppelingen naar diverse databases en documentsystemen voor Aercap.

Aercap is marktleider in het leasen van vliegtuigen en bedient daarmee klanten over de hele wereld. PingOnline heeft voor Aercap een zeer uitgebreid intranet ontwikkeld, dat medewerkers over de hele wereld informeert. PingCMS vormt de basis van het Aercap intranet, wat een goede beveiliging en gemakkelijke beheeropties biedt voor de diverse modules. Daarnaast maakt het intranet gebruik van diverse uitgebreide database koppelingen met Contentserver en M-files. Deze systemen maken het mogelijk om snel en efficiënt documenten op te vragen die werknemers op dat moment nodig hebben. Tevens biedt het intranet een overzicht van alle werknemers met een koppeling naar HR Pro. Dit maakt voor alle medewerkers inzichtelijk wie op reis, op vakantie of ziek gemeld is.

intranet oplossingen