Ping Webhosting

Het internet is een onmisbare bron van informatie, waar we altijd en overal gebruik van kunnen maken. Een goede website is daarom onmisbaar. Al vanaf €5,- per maand heeft u al uw webdiensten onder één dak, bij PingOnline. Wij bieden alles wat u nodig heeft om een onmisbare website neer te zetten. En dat alles met onze befaamde persoonlijke service!


Domeinnaam en serverruimte

Uw website begint bij een pakkende domeinnaam, waarover wij u graag adviseren en direct voor u aanvragen. Uw domeinnaam koppelen we vervolgens aan onze eigen servers, die zich bevinden in één van Europa’s grootste en meest betrouwbare datacentra. Zo bent u altijd verzekerd van een goed bereikbare website. Oók wanneer u een succesvolle reclamecampagne opzet en duizenden bezoekers uw website willen bekijken.

Website bouwen

Na de oplevering van uw domeinnaam en serverruimte, bouwen wij graag een website op maat met ons eigen PingCMS. Natuurlijk kunt u ook zelf aan de slag met diverse open source programma’s, zoals Joomla, WordPress, Open Cart of Presta Shop. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor al deze programma’s. Dus geen gedoe, maar gewoon beginnen aan uw website. Daarnaast bieden onze servers ondersteuning voor diverse E-mailadressen, webmail en koppelingen met Office 365. Zo kunt u ook zakelijk uit de voeten met een professioneel E-mailadres waar u altijd en overal gebruik van kunt maken.Persoonlijke service

Bij PingOnline staan we altijd voor u klaar met persoonlijke service en advies. Komt u er even niet uit of ondervindt u technische problemen? Met één telefoontje krijgt u altijd een bekende stem aan de lijn. Wij geloven in een no-nonsense hands-on approach, zodat u snel weer verder kunt en wij uw problemen tot de bodem uitzoeken. Daarvoor bent u klant bij PingOnline.